Rondom diverse thema’s werk ik samen met andere experts en partijen. Altijd op basis van vertrouwen, soms in een langdurige geformaliseerde overeenkomst.

PCM trainers

De gecertificeerde PCM-trainers vormen met elkaar een community. Binnen het samenwerkingsverband Bérseba weet een vaste groep trainers elkaar te vinden in het organiseren van bijeenkomsten voor ambassadeurs.

Grol Weerbaarheid

In een unieke combinatie van theorie en praktijk verzorgden Ernst van Grol en ik een nascholingstraject ‘Ruimte voor jezelf & ruimte voor de ander’ Dit zorgde voor een vliegende start van Grol Weerbaarheid, een samenwerking die nog steeds gecontinueerd wordt.

Humus-geeft ruimte

Betrokken bij verschillende vormen van teamontwikkeling werk ik graag samen met Cornelis Vreeken van Humus geeft ruimte. Een langdurige vorm van samenwerking krijgt een duurzaam karakter wanneer we in een outdoor-omgeving kwetsbaarheid ervaren. Een investering die zich terugverdient in onbetaalbare resultaten.

SCJ

Al sinds 2014 mag ik als projectleider voor de Samenwerking Christelijke Jeugdhulp mensen en organisaties verbinden rondom een gezamenlijke passie: toegankelijke christelijke jeugdhulp voor kwetsbare jongeren. Op het snijvlak van onderwijs en jeugdhulp zoeken we naar mogelijkheden binnen complexe organisatiestructuren.

KOC Diensten

Een 11-jarig dienstverband tot augustus 2020 als onderwijsadviseur bij KOC Diensten is gecontinueerd in de vorm van onderaannemer als zelfstandige. Op deze manier blijf ik graag beschikbaar voor een groep scholen die ‘elkaars taal spreken’. 

ParnasSys Academie

Het pedagogisch expertsysteem Zien! vormt al jaren een vast gereedschap van de onderwijsprofessional, tegenwoordig als onderdeel van het thema sociale veiligheid. Met ParnasSys Academie als betrouwbare scholingspartner werk ik graag samen in diverse scholingstrajecten.

wij-leren.nl 

Jarenlang redactiewerk voor wij-leren.nl leverde contacten op met onderwijskundige professionals die hun vak verstaan en de pen roeren. Vanuit het kennisplatform helpt een groep trainers scholen aan de ontwikkeling naar meer kindgericht onderwijs.

Reformatorische SBO-scholen

Vier schoolbesturen van reformatorische SBO-scholen maken gezamenlijk gebruik van mijn diensten als beleidsmedewerker Onderwijs & Kwaliteit. In die hoedanigheid adviseer ik bestuur en management van de speciale (basis)scholen op het gebied van onderwijskundige ontwikkelingen, kwaliteit en zorg. Vandaar mijn werkplek op de ‘zorgverdieping’ van de Rehobothschool te Ochten.

Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek over jouw wensen en mijn mogelijkheden